پذیرش مقاله لطفی پناه در کنگره بین المللی سازماندهی اطلاعات

به گزارش لی، پنجمین کنفرانس علمی- بین المللی علم اطلاعات در عصر تغییرات» با تمرکز بر موضوع انقلاب دیجیتالی» در تاریخ ۱۳ - ۱۴ مه ۲۰۱۹ میلادی برابر با ۲۳-۲۴ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه ورشو در کشور لهستان برگزار خواهد شد.

این کنفرانس توسط گروه مطالعات علم اطلاعات در دانشکده مطالعات رومه نگاری، اطلاعات و کتاب در دانشگاه ورشو، و بخش لهستانی ISKO (انجمن بین المللی سازماندهی دانش) برگزار می‌شود. موضوع اصلی این کنفرانس علم اطلاعات در عصر تغییرات» است و شامل موضوعاتی نظیر: انقلاب دیجیتالی در علوم، فرهنگ و آموزش و پرورش، انقلاب دیجیتالی در کتابخانه ها، آرشیو ها و موزه ها، انقلاب دیجیتال در کسب و کار و مدیریت دولتی و مانند آن می شود.

مهدی لطفی پناه با ارسال مقاله ای با عنوانافزونه های گوگل در حال تغییر دنیای پژوهش در کتابخانه های دانشگاهی و تخصصی» در این کنفرانس شرکت نموده و مقاله وی پس از داوری در کمیته بین المللی، مورد پذیرش و دعوت قرار گرفت است.

او در مقاله خود ضمن معرفی افزونه های دیجیتالی و مزایای کاربرد آنها در افزایش چشمگیر سرعت انتقال اطلاعات علمی، به نقش برخی از این افزونه ها در پیشبرد اهداف کتابخانه، کتابداری و اطلاع رسانی اشاره کرده است.

طبق توضیحات لطفی پناه، وی در چکیده مقاله خود با اشاره به افزایش کارایی کتابداران و سازمان های علمی، به ویژه در حوزه زیست پزشکی، نصب افزونه ها بر رایانه ها را ابزارهایی سودمند- جایگزین پلاگین ها -در جهت کسب بهترین و با کیفیت ترین اطلاعات علمی دانسته است که می توانند تأثیر به سزایی بر توسعه حوزه زیست پزشکی بگذارند. این ابزارها که معمولاً در فروشگاه گوگل کروم» یافت می شوند، توانایی آن را دارند که در کوتاه ترین زمان ممکن، پژوهشگر را به نقطه دلخواهی که برای کسب بهترین نوع اطلاعات در حال تلاش است برسانند.

به طور مثال این نوع از ابزارها توانایی آن را دارند تا بدون ارجاع پژوهشگر به فضا یا صفحه مجازی دیگر، و یا بدون انتقال و تغییر صفحات شبکه وب، وی را به اصل مقالات علمی در همان صفحه ای که هست دسترسی دهند. رتبه بندی و تعیین کیفیت مقالات علمی، دسترسی در هر مکان و زمان، ورود رمز کاربریِ دسترسی به دانشگاه مورد نظر برای دسترسی به چندین پایگاه اطلاعاتی بدون تکرار ورود رمزهای کاربری، تعیین میزان تأثیر نشریات و مقالات علمی بر علم، تعیین ضریب تأثیر هر یک از مقالات در همان صفحه ای که پژوهشگر حضور دارد، تعیین میزان استنادات علمی مقالات در همان صفحه ای که پژوهشگر حضور دارد و بسیاری از موارد دیگر، از قابلیت هایی هستند که کاربرد آنها برای هر کتابدار و پژوهشگری می تواند به منزله سرعت بخشیدن و راحتی کسب دانش باشد. یکی از این افزونه های کاربردی، کوپرنیو» است که سایت علمی آی.اس.آی» بر استفاده از آن تأکید داشته است.

وی با اشاره به موارد فوق، کاربرد این افزونه ها را انقلابی دیگر در دنیای دیجیتال و پژوهش دانسته است.

کوپرنیو در سایت لی توسط همین پژوهشگر تشریح شده است.

عنوان مقاله: منتشر شده در نوزدهمین همایش سالانه و دومین همایش بین المللی آسیب شناسی و طب

پذیرش مقاله لطفی پناه در کنگره بین المللی سازماندهی اطلاعات

کوپرنیو: دسترسی سریع به میلیون ها مقاله پژوهشی با یک کلیک

ایده داستان‌های یک صفحه‌ای برای جذب کتاب‌نخوان‌ها

اطلاعات ,علمی ,ها ,پژوهشگر ,افزونه ,های ,اطلاعات در ,افزونه ها ,همان صفحه ,صفحه ای ,ای که

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل های کمیاب rysmunrayaneh دانلود خلاصه درس های آموزشی رمیکس درخواستی کرونا راشکست مي دهيم فیلم , اهنگ , خبر , سریال nakhlesbz مهان دانلود برای شما مرجع خبری ویلا مدرن